ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ ΦΘΗΝΑ!!!

ΑΠΟ 0,29 ευρώ !

Η εταιρία

Η ίδρυση του ηλεκτρονικών καταστήματων 123-prosklitiria.gr και 123-mpomponieres.gr είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης πείρας της επιχείρησής μας στο χώρο του Γάμου και της Βάπτισης, της Διακόσμησης και των Χειροποίητων Κατασκευών.

Από το πάντρεμα της εμπειρίας και των γνώσεών μας, δημιουργήσαμε με μεράκι μια μεγάλη, αξιόλογη και ιδιαίτερη συλλογή προϊόντων, την οποία έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε μαζί σας.

Η αγάπη και το μεράκι μας για το αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαστε, καθώς και τα χαμόγελα ικανοποίησης των πελατών μας, μας δίνουν ώθηση για συνεχή εξέλιξη. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε πρωτότυπες ιδέες, έξυπνες προτάσεις και κυρίως οικονομικές λύσεις στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Σε όσα προϊόντα δεν κατασκευάζουμε εμείς στο εργαστήρι μας, καταφέραμε να κάνουμε συνεργασίες με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, γιατί στόχος μας είναι να κάνουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας να ξεχωρίζουν και να αφήνουν στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η δέσμευσή μας απέναντί σας είναι ότι ο αρραβώνας σας, ο γάμος σας ή η βάπτιση του παιδιού σας θα γίνει προσωπική υπόθεση για εμάς. Θα είμαστε κοντά σας με σοβαρότητα και συνέπεια σε κάθε βήμα που θα μας χρειαστείτε.http://www.123-mpomponieres.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

ΔΩΣΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ

ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΑΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:

www.123-mpomponieres.gr

ΚΑΙ

www.123-prosklitiria.gr

Για προσκλητήρια γάμου επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2311180840

Επιλέξτε το προσκλητήριο γάμου των ονείρων σας μέσα από την μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

ΔΩΣΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:  www.123-mpomponieres.gr

Κατασκευή και εμπορία ειδών Γάμου και Βάπτισης, Διοργάνωση Γάμων και Βαπτίσεων
Μπομπονιέρες, Προσκλητήρια, Λαμπάδες, Στέφανα, Βαπτιστικά, Νυφικά, Διακοσμητικά Είδη
Υλικά για μπομπονιέρες και στολισμούς
Πώληση λιανική και χονδρική